Секогаш достапни за Вас!
/
Дома | Контакт
 
 

Рент a Кар

Renault Twingo 1.5 dCi

Renault Clio Storia 1.5 dCiRenault Megane Sedan 1.5 dCi

Renault Megane Berline 1.5 dCiRenault Fluence 1.5 dCi

Renault Traffic 8+1 2.0 dCiЦЕНОВНИК ЗА RENT A CAR УСЛУГИ 2011

  Тип на возило 1-2 дена
(дневно)
Викенд
3 дена
KM 3-5 дена
Преку недела
(дневно)
6-7 дена
недела
Месец Дополнителен ден
100 км вкл. 300 км вкл.   НЕОГРАНИЧЕНА КИЛОМЕТРАЖА
1. Renault Twingo 33 66 0.30 49 290 870 41
2. Renault Clio Storia 39 78 0.30 56 330 990 47
3. Renault Megane Sedan 53 106 0.30 70 420 1260 60
4. Renault Megane Berline 62 124 0.30 79 470 1410 97
5. Renault Fluence 70 140 0.30 85 510 1530 73
6. Renault Traffic 8+1 105 210 0.30 115 690 2070 99


ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ЕВРА, EUR.

Во висока сезона, цените се зголемуваат за 15%.
Во цената се вклучени следните осигурувања:
  • Лична несреќа
  • Осигурување од кражба
  • Осигурување при судир, штета.
За повеќе детали околу:
  • Цените за еден правец и излегување надвор од граница,
  • Подолг период на наем на возило,
  • Испорака на возилото до Вашата канцеларија, хотел, место на престој,
  • Корпоративни попусти,
Слободно можете да не исконтактирате.