Секогаш достапни за Вас!
/
Дома | Контакт
 
 

За Нас

Ние сме туристичка агенција која е специјализирана во областа на деловните патувања и ги реализираме Вашите идеи за VIP патување.

Презафатеноста на луѓето од деловниот свет не поттикна да помогнеме во сегментот на организирање на деловни патувања а со тоа да Ви го олесниме аранжманот околу патувањето.

Нашиот тим од стручни лица ќе Ви помогне при организирање и реализирање на:

  • * Посета на саеми
  • * Учество на семинари и конгреси
  • * Вашите Business to Business средби
  • * Запознај ја Македонија
  • * Рент а кар услуги

Нашата цел е: Да Ви го олесниме патувањето, да заборавите на проблемите околу организирањето, да заштедите време и пари, а вашите грижи да ги насочите кон ефектите од патувањето.

Ексклузивно:
VIP патувања

Секогаш Достапни За Вас!